Giant Dragon Blast National Team Version

Cod Produs: GD009 Categorii: ,

119.90 RON

Golește

Cantitate

Descriere

Giant Dragon Blast este una dintre cele mai noi fețe cu zimți scurți. Acest cauciuc este disponibil în 2 versiuni: ca versiune „normală” cu un burete moale și ca versiune a echipei naționale cu un burete dur și adițional „tunată din fabrică”. Ultima versiune este considerabil mai scumpă, deși nu o e mult mai bună decât cealaltă versiune. Ambele versiuni sunt la fel de rapide. Ambele versiuni sunt ofensive, dar tempo-ul SpinLord Waran, de exemplu, este departe de a fi atins.
Zimții sunt drepți, scurți, foarte lați și aliniați vertical. De asemenea, zimții sunt foarte moi și foarte elastici. Acest lucru face ca Blast să fie foarte spin-friendly și, de asemenea, mai periculos decât alte fețe de genul.
Cu toate acestea, Blast este, de asemenea, un pic mai greu de controlat și este mult mai greu decât altele. Per ansamblu, Blast arată ca o nouă versiune a lui 612 cu zimți mai scurți și burete nou. Gradul de duritate a buretelui versiunii mai moale este de aproximativ 40 de grade (scară japoneză), gradul de duritate a buretelui de „Echipa națională” este foarte dur – 48 de grade. Astfel, versiunea dură este mult mai potrivită pentru un joc de tip counter și block decât pentru alte strategii de joc, versiunea mai moale permite mai mult un fel de topspin.
Giant Dragon Blast este cel mai bun pentru jucătorii care doresc viteza unor zimți scurți în combinație cu efectul distructiv al unui nubble de lungime medie și care sunt suficient de puternici pentru a renunța la puțin control.

Informații suplimentare

Viteza

9

Spin

9

Control

7.5

Culoare

Rosu, Negru

Grosime

2.15

Tip de joc

Deceptiv, Ofensiv

Producator

Giant Dragon

Ați putea dori, de asemenea…