SpinLord Leviathan Premium 1a ox (fara burete)

SKU: SL050 Categorii: ,
(2 recenzii de la clienți)

109.90 RON

Cantitate

Descriere

Leviathan este o nouă versiune a celui mai popular cauciuc „Dornenglanz”.

Acest cauciuc este puțin mai durabil și elastic decât Dornenglanz și, de asemenea, puțin mai lent datorită aderenței sale ultra-ridicate.

Joacă similar cu Dornenglanz și îți poate oferi 100% „sentiment Dornenglanz”. Și, desigur, asta înseamnă că a fost făcut și pentru blocarea aproape de masă.

Leviathan este ușor de stăpânit, dar mai periculos decât cauciucurile similare. Vârfurile foarte lipicioase ale zimților îl fac potrivit chiar și pentru bilele din plastic ABS.

Credem că acest cauciuc este cea mai bună opțiune pentru jucătorii care nu sunt 100% mulțumiți de Dornenglanz, dar consideră că alte cauciucuri precum Blitzschlag, Zeitgeist etc. nu sunt suficient de periculoase.

Durabilitatea zimților: medie

Vârfurile zimților: plate, foarte lipicioase

Forma zimților: dreaptă

Vă rugăm să rețineți că descrierea Leviatanului pe ambalajul cauciucului nu este corectă.

Urmărește acest video de prezentare al SpinLord Leviathan!

Informații suplimentare

Viteza

4

Control

4

Capacitate de deceptie

9.5

Culoare

Negru, Rosu

Tip de joc

Deceptiv

Producator

SpinLord

2 recenzii pentru SpinLord Leviathan Premium 1a ox (fara burete)

  1. Dragomir Marius (proprietar verificat)

    Am jucat cu Sauer&Troger Hellfire OX. Viteza 4 (din 10), deci excepțională! Control 10. Inversiune efect 10. Disturbanță 10. Poți lovi cu spin, tăia, împinge, tot! Preț 200 lei. Durabilitate… După patru zile au început să cadă țepii și n-am mai putut juca. Apoi am văzut că a apărut Leviathan-ul. Ieri am comandat, azi deja am jucat cinci ore cu el. Tot ce vedeți la Hellfire are Leviathan-ul. Însă e la jumătate de preț. Iar despre durabilitate voi reveni. Nu are țepii zimțați, ci netezi. Față pusă pe un lemn care-i ”ce trebe”, Der Material Spezialist Revolution All+. Lemnul ăsta l-am simțit foarte aproape de de Kazak D de la Red&Black, un lemn de nota 10 fără nicio îndoială, extrem de stabil!

  2. Dragomir Marius (proprietar verificat)

    Update despre durabilitate. La doar patru zile de joc agresiv, s-a întâmplat ca în cazul lui Hellfire X. Ce păcat, o față superbă!

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.