Cum comanzi

Comanda online

Pentru fiecare produs pe care intentionati sa-l cumparati, selectati varianta pe care o doriti (de exemplu, la fetele de cauciuc, culoare rosie sau culoare neagra), apoi apasati pe ‘Adauga in cos’.
Dupa ce ati adaugat in cos produsele dorite, vizitati cosul de cumparaturi (aflat in partea de sus a site-ului) si apasati butonul ‘Continua plata’. Daca v-ati creat un cont si ati introdus detaliile dumneavoastra, acestea vor fi pastrate si pentru comenzile ulterioare, atunci cand va logati pe site-ul nostru. Daca nu v-ati creat un cont, atunci va trebui sa introduceti detaliile de facturare de fiecare data cand trimiteti o comanda – numele complet, adresa de e-mail, numarul de telefon, adresa si informatii suplimentare. Aceste detalii sunt vitale pentru trimiterea comenzii intr-un mod eficient si sigur.
Preturile produselor contin TVA. Comanda minima este de 50 lei. Taxa de transport nu este inclusa in pret pentru comenzile sub 300 lei.

Cum platesc?

Plata la livrare
Comanda se achita reprezentantului firmei de curierat rapid la livrarea comenzii.
Transfer bancar
Transferul bancar se va efectua conform facturii primite pe mail. In detaliile transferului bancar va rugam sa treceti numarul comenzii. Dovada platii va fi trimisa pe mail la adresa info@tenis-de-masa.com . Comanda dumneavoastra va fi expediata abia dupa ce primim dovada platii din partea dvs. Detaliile contului in care se face transferul se afla la sfarsitul acestei pagini.

Livrarea

Pentru livrari in toata tara, site-ul nostru colaboreaza cu firma de curierat rapid Sameday.
Livrarea se face in 24-48 de ore de la dovada platii, pe tot teritoriul Romaniei.
Pentru comenzile sub 300 lei, se percepe o taxa de livrare de 20 lei (TVA inclus).
Daca aveti nelamuriri in legatura cu procesul de comanda, nu ezitati sa ne trimiteti un e-mail la adresa info@tenis-de-masa.com !

Tenis-de-masa.ro se afla in proprietatea

DYNAMIC CHEM SRL
RO38516255
J40/19485/2017
Bd. Timisoara 96B, sector 6, Bucuresti
IBAN: RO05RNCB0071157160250001
BCR