Lion Trident

SKU: LI016 Categorii: ,

179.90 RON

Cantitate

Descriere

Buretele Lion Trident este buretele de la SpinLord Irbis II, care a fost lansat în 2019. Deci are un grad de duritate de aproximativ 42 – 44 de grade – duritate medie. Buretele nu este doar foarte elastic, dar oferă și un efect de lipici rapid încorporat foarte bun. 

Topsheet-ul Tridentului folosește un nou compus de cauciuc moale. Aceasta fata este foarte aderentă, dar nu lipicioasa. De asemenea, este extrem de elastic și chiar puțin mai elastic decât topsheet-urile SpinLord Irbis și Ozelot. În plus, este optic curat și durabil. 

Cu toate acestea, topsheet-ul este, de asemenea, mai lent decât cel al SpinLord Irbis și Ozelot. Drept urmare, Lion Trident nu este la fel de rapid în general, dar este în mod clar un cauciuc ofensiv. Impactul mingii este per total mai blând, dar și mai controlat. Datorită elasticității mai mari, efectul de adeziv de viteză încorporat este puțin mai mare. 

În comparație cu SpinLord Tanuki, Tridentul este puțin mai dur și la fel de elastic, dar are o aderență puțin mai mare. Cu toate acestea, Tridentul este, de asemenea, puțin mai lent în comparație cu Tanuki. 

Lion Trident cu greu poate fi distins de cauciucurile germane, dar oferă mai mult spin și control. Este deosebit de potrivit pentru jucătorii din clasele de joc de mijloc – inferioare cu mișcări mai lungi ale brațelor. Este ideal pentru topspinuri variabile, dar nu la fel de bun pentru lovituri dure. 

Greutatea Tridentului este în intervalul mediu. 

Per total, Lion Trident este un cauciuc foarte bun, dar nu este ieftin. Prin urmare, vă recomandăm în special jucătorilor care au jucat anterior cauciucuri mai moi din Germania și ar dori un pic mai multă aderență fără a dori să treacă imediat la un cauciuc lipicios. 

Informații suplimentare

Viteza

11.5

Spin

10

Control

8.5

Culoare

Rosu, Negru

Grosime

2.1 mm

Tip de joc

Control, Ofensiv

Producator

Lion

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Lion Trident”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

S-ar putea să-ți placă și…