SpinLord Degu II

SKU: SL014 Categorii: ,
(2 recenzii de la clienți)

119.90 RON

Cantitate

Descriere

Aceeasi suprafata de cauciuc ca Degu, pe un burete mai dur. Ideala pentru un stil defensiv (1 mm) sau allround (1.5 mm). Fara efort plaseaza mingile blocate sau intoarse scurt, la fel ca si mingile taiate.

Este mai periculoasa decat Degu, dar nu la fel de buna la loop-uri.

Informații suplimentare

Viteza

7

Spin

8.5

Control

9

Culoare

Rosu, Negru

Grosime

1 mm, 1.5 mm, 1.8 mm

Tip de joc

Allround, Control, Defensiv

Producator

SpinLord

2 recenzii pentru SpinLord Degu II

  1. Dragomir Marius (proprietar verificat)

    Control zero. Absolut sărea ca din lemn, când-cum. Nu știe să taie deloc. La spinul adversarului sare pe unde apucă. Cu mare părere de rău spun asta, căci materialul e de nota 10, prețul corect.

  2. Dragomir Marius (proprietar verificat)

    Acum vreun an am cumpărat Degu II de 1,8 mm. Pus pe forehand pe un lemn de marcă. Sărea cum apuca, control zero. Am cumpărat acum vreo săptămână alt Degu II, dar de 1,5 mm pus pe cel mai bun lemn posibil – Red&Black Kazak D. Am mai spus, pentru un jucător ce stă la masă (aprox. 50 cm distanță), acesta este printre primele trei lemne ca valoare, rar am văzut asemenea stabilitate și control. Mulți jucători de-afară mi-au spus că Degu II de 1,5 mm e ALTCEVA. Și e! Control maxim, pui mingea oriunde pe masă, scurt sau lung. Perturbanță (surprinzător!!!) extremă. Se poate tăia perfect. Block-urile sunt la cel mai înalt nivel, și cum spuneam, mingea merge înapoi cu perturbanță. Am jucat până acum pe forehand cu Waran (2.0 mm, apoi 1,8 și 1,5). Degu II are cam cu 10-15% mai mult spin. Pentru atacuri trebuie să generezi propria putere, ceea ce la mine nu e o problemă. Nu aș putea da o notă de 9 la nici un capitol. 10 pe linie.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.