Friendship 729 Dragon-F

SKU: FR059 Categorii: ,

109.90 RON

Cantitate

Descriere

În loc de Battle III, Friendship aduce acum, oarecum surprinzător, Dragon-F în 2 versiuni (medium și hard):

Ambele versiuni sunt absolut identice, cu excepția durității (ambalajul este, de asemenea, identic). Varianta Hard are o duritate de aproximativ 46 grade, pe cand varianta Medium are o duritate de aproximativ 42 grade.

Cu un astfel de cauciuc de top ca Dragon-F, este totuși justificat să se ofere ambele versiuni.

Cauciucul de top este lipicios ca de obicei (chiar destul de puternic, aproape la egalitate cu Battle II), dar buretele cu pori deschiși nu este făcut de Friendship însuși și, prin urmare, este neobișnuit de elastic, catapult-puternic și rapid pentru această marcă.

Pare a fi o dezvoltare ulterioară a buretelui de la Presto Speed.

Totuși, în comparație cu modelele mai vechi ale Prieteniei, cauciucul superior este mai elastic și, prin urmare, poate susține mai bine proprietățile ofensive ale buretelui.

Caracteristicile generale de joc sunt ceva mai europene decât cele ale Battle II și Bloom Power, deoarece Dragon-F este mai dinamic și mai catapultabil, chiar și în comparație cu Battle II Province. Există cu siguranță cauciucuri și mai rapide, dar nu de la Friendship și nici de la alte mărci din China.

Valorile de rotație sunt un pic mai mici, dar totuși foarte impresionante. Topspins sunt jucabile cu Dragon-F cu mult efect, dar în comparație cu Battle II / Bloom Power, Dragon-F este mai slabă la undercut. Din nefericire, efectul de catapultare ridicat este oarecum deranjant, așa cum se întâmplă într-o măsură și mai mare în cazul cauciucurilor ofensive germane și japoneze.

Dragon-F este, de asemenea, destul de solicitant de jucat, spre deosebire de Battle II / Bloom Power, ar putea suprasolicita jucătorii de nivel inferior din cauza efectului de catapultare. Loviturile pasive, cum ar fi mingile de blocaj, nu sunt atât de ușor de jucat, mingile undercut doar pentru a pregăti o lovitură ofensivă. În general, vedem Dragon-F mai mult ca un cauciuc de forehand pentru jucătorii de nivel mediu și superior și doar la niveluri superioare ca un cauciuc de backhand pentru jucătorii foarte agresivi și ofensivi. Acest cauciuc este ideal pentru jucătorii care joacă topspins rapide cu mișcări scurte ale brațului.

Așa cum te-ai aștepta de la Friendship, Dragon-F este un cauciuc oarecum greu.

Calitatea manoperei este excelentă, la fel ca și raportul preț-performanță….

Informații suplimentare

Viteza

12

Spin

11

Control

7.5

Culoare

Rosu, Negru

Grosime

2.1 mm

Tip de joc

Ofensiv, Ultra Ofensiv

Producator

Friendship

Duritate

Medium, Hard

S-ar putea să-ți placă și…