Friendship 729 Dragon-L

SKU: FR060 Categorii: ,

109.90 RON

Cantitate

Descriere

Dragon-L de la Friendship este destul de asemănător cu Dragon-F, deoarece buretele este absolut identic.

Ambele versiuni – Medium si Hard – sunt absolut identice, cu excepția durității (ambalajul este, de asemenea, identic). Varianta Hard are o duritate de aproximativ 46 grade, pe cand varianta Medium are o duritate de aproximativ 42 grade.

Cauciucul superior al Dragon-L este ușor diferit de cel al Dragon-F.

Friendship însăși comercializează Dragon-L ca fiind “non-aderent”, dar acest lucru nu este cu siguranță adevărat, deoarece cauciucul superior este mai puțin lipicios decât cel al Dragon-F, dar totuși ușor lipicios, ceva asemănător cu cauciucul SpinLord Marder. În orice caz, este vizibil mai aderentă decât cauciucurile reale non-adezive de la Friendship (Focus III Snipe, Aurora, Presto Spin / Speed).

Structura zimților este, de asemenea, diferită pe Dragon-L, sunt ușor mai lungi. În plus, cauciucul superior este ușor mai elastic și mai moale, ceea ce face ca Dragon-L medium să fie puțin mai moale la atingere decât Dragon-F medium.

Dragon-L este vizibil mai rapid decât Dragon-F, dar și spin-ul este mai puțin toxic. În general, senzația este un pic mai europeană și destul de apropiată de hibrizii fabricați în Germania.

Oricine a jucat un cauciuc din Germania sau Japonia va putea folosi Dragon-L cu succes imediat, fără a fi nevoit să facă schimbări majore, iar viteza va fi doar redusă în comparație cu cele mai rapide cauciucuri disponibile de la alți producători.

Per total, Dragon-L este foarte ușor de jucat și este potrivit în special pentru jocul ofensiv dinamic la niveluri medii-inferioare (jucătorii puternici vor prefera probabil Dragon-F din cauza efectului său mai otrăvitor).

În comparație cu cele mai recente cauciucuri de la SpinLord (Ozelot Pro, Irbis II Purple) și Lion (Vanquish), efectul de lipire a vitezei încorporat / efectul de catapultare este ceva mai puternic cu Dragon-L medium, dar viteza maximă realizabilă la loviturile finale dure este ceva mai mică. Pentru loviturile pasive, cauciucurile SpinLord și Lion au mai multă precizie, dar Dragon-L este ceva mai ușor. Dragon-L este chiar mai asemănătoare cu gumele tensoare germane decât gumele SpinLord și Lion, care sunt puțin mai independente în ceea ce privește jocul.

Raportul preț-performanță al Dragon-L este, desigur, excelent!

Informații suplimentare

Viteza

13.5

Spin

10.5

Control

7.5

Culoare

Rosu, Negru

Grosime

2.1 mm

Tip de joc

Ofensiv, Ultra Ofensiv

Producator

Friendship

Duritate

Medium, Hard

S-ar putea să-ți placă și…