Termeni si conditii

Tenis-de-masa.com furnizeaza servicii clientilor sai sub rezerva urmatoarelor conditii. Daca acceptati sa utilizati site-ul, acceptati si sunteti de acord cu conditiile exprimate in continuare.

Confidentialitatea datelor

DYNAMIC CHEM S.R.L. respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor.

Tenis-de-masa.com si DYNAMIC CHEM S.R.L. se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia. Tenis-de-masa.com si DYNAMIC CHEM S.R.L. nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail sau datele dumneavoastra de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Informatiile legate de cartile dumneavoastra de credit nu sunt in nici un moment stocate sau transmise prin intermediul serverelor tenis-de-masa.com , acestea sunt procesate direct de catre procesatorul de plati si de catre banca dumneavoastra.

Copyright

Tot continutul acestui web site, text, grafica, logo-uri, butoane, icon-uri, imagini, clip-uri audio, cod sursa si software, este proprietatea lui DYNAMIC CHEM S.R.L. si este protejat de legile Romaniei si legile internationale de copyright.
Notificarea pentru probleme in cea ce priveste drepturile de autor se poate face la urmatoarea adresa: info@tenis-de-masa.com .

Licenta si accesul la site

Tenis-de-masa.com pune la dispozitia clientilor sai acces limitat la acest site, le da dreptul sa il foloseasca, dar nu sa faca download (altul decat cashing, facut automat de browserul de internet) sau sa modifice, sa duplice sau sa vanda partial sau total informatiile publicate pe acest site fara acordul in scris al DYNAMIC CHEM S.R.L.

Utilizatorul nu va folosi logo-ul tenis-de-masa.com texte sau grafica proprietare, fara acordul in scris al DYNAMIC CHEM S.R.L.

Contul dumneavoastra

Daca folosti site-ul tenis-de-masa.com, sunteti raspunzator pentru actualizarea, pastrarea confidentialitatii si a protectiei datelor dumneavoastra personale si a parolei de acces. Dumneavoastra sunteti direct raspunzator pentru a restrictiona accesul altor persoane la calculatorul pe care il folositi pentru accesul pe contul tenis-de-masa.com .

Descrierea produselor

Continutul tuturor produselor de pe site a fost creat in colaborare cu reprezentantii marcilor de care apartin, sau cu furnizorii autorizati.

Totusi s-au depus eforturi mari pentru a minimaliza toate greselile care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori.

Politica preturilor

Preturile produselor afisate pe site sunt exprimate in lei, includ TVA-ul si sunt supuse modificarilor de curs valutar (EUR / USD).

Tenis-de-masa.ro se afla in proprietatea

DYNAMIC CHEM SRL
RO38516255
J40/19485/2017
Bd. Timisoara 96B, sector 6, Bucuresti
IBAN: RO05RNCB0071157160250001
BCR