Derwind Rayhe

SKU: DER001 Categorii: ,

149.90 RON

Cantitate

Descriere

Rayhe este o fata fabricata integral in Germania, doar ambalajul a fost tiparit in China. Marca DERWIND este distribuita de Friendship 729.

Acest produs combina un burete tare si cu pori foarte deschisi (gradul de duritate conform producatorului de 45 de grade – este putin mai dur) cu un topsheet foarte aderent, dar nu lipicios. Elasticitatea topsheet-ului este extrem de mare, datorita atat compusului din cauciuc, cat si zimtilor putin mai lungi. Dar Rayhe este, de asemenea, destul de dificila de jucat.

Este cea mai potrivita pentru jucatorii mai puternici care joaca mai aproape de masa si ale caror miscari ale bratelor sunt scurte si puternice.

Comparativ cu Friendship Presto Speed ​​47.5, Rayhe este putin mai bine procesata, dar calitatea cauciucurilor de top japoneze nu este chiar atinsa. In ceea ce priveste jocul, Rayhe este mai exigent decat Presto Speed, dar cu tehnologia adecvata este, de asemenea, mai eficient datorita valorilor sale de centrifugare mai mari. Presto Speed, care este fabricat in China, este mai rapid.

Fetele de la DERWIND nu sunt probabil printre ultimele modele din Germania, dar cu siguranta printre cele mai noi. De exemplu, daca comparati aderenta Rayhe cu cea a Palio Blitz, fabricata in Germania pentru un brand chinezesc, veti vedea imediat ca la Rayhe este semnificativ mai mare. Cu toate acestea, Rayhe este, de asemenea, mai ieftina, ceea ce o face o fata recomandata pentru jucatorii care prefera fetele din Germania si apreciaza un pret moderat.

Greutatea acestui produs se afla in intervalul mediu.

Afla mai multe in acest video de prezentare!

Informații suplimentare

Viteza

13

Spin

9

Control

6

Culoare

Rosu, Negru

Grosime

2.1 mm

Tip de joc

Ofensiv

Producator

Derwind

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Derwind Rayhe”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.