Reducere!

Friendship 729 Presto Speed

Cod Produs: FR056 Categorii: ,

139.90 RON 124.90 RON

Golește

Cantitate

Descriere

Fețele Presto reprezintă o dezvoltare ulterioară a Friendship Battle. Chiar și mai lentul Presto Spin surprinzător oferă deja o viteză semnificativ mai mare și un efect de lipire mult mai puternic încorporat. Acest ritm ridicat se realizează în principal prin buretele foarte poros, care a fost de asemenea reglat – nu este vizibil, dar poate fi identificat în mod clar de miros.
Cauciucul de sus are zimți destul de lungi și este foarte elastic. Cu toate acestea, aderența este oarecum redusă în favoarea tempo-ului. Este astfel la nivelul multor fețe germane, comparabil cu SpinLord Irbis sau SpinLord Tanuki. Comportarea generală a jocurilor este comparabilă cu cea produsă în Germania. Ca urmare, acest cauciuc este, de asemenea, în concurență directă cu Palio AK47 albastru / galben / roșu. În comparație cu SpinLord, Presto Spin este mai rapid decât Irbis, dar un pic mai lent decât Tanuki.
Versiunea cu un burete dur de 42 de grade este oferită aici la Presto Spin, care este cea mai soft versiune. Ca urmare, oprirea mingii este destul de moale, un pic mai greu decât Spin Lord Tanuki sau Irbis, dar mai moale decât Friendship Battle.
Presto Spin și Speed nu diferă prin burete, ci prin folia superioară , care este mai groasă la Presto Spin decât Presto Speed (puțin mai lung timpul de contact cu mingea și , astfel , mai mult spin și control într-un ritm ceva mai lent).
Presto Spin are o greutate medie.
Nu putem spune nimic despre durabilitate momentan. Calitatea de manoperă este comparabilă cu cea a cauciucurilor Palio, atât de bună, dar nu la fel de bună ca și cu SpinLord.

Informații suplimentare

Viteza

13.5

Spin

7.5

Control

7

Culoare

Rosu, Negru

Grosime

2.1 mm

Tip de joc

Ofensiv, Ultra Ofensiv

Producator

Friendship

Ați putea dori, de asemenea…