SpinLord Marder IV

SKU: SL022 Categorii: ,
(2 recenzii de la clienți)

139.90 RON

Cantitate

Descriere

Cea mai noua versiune din gama Marder, combina suprafata Marder cu un nou tip de burete de duritate medie spre tare (acelasi tip de burete ca Irbis II). Acest burete ofera o viteza mult mai mare decat variantele sale anterioare. Marder IV este cu siguranta o fata ofensiva foarte puternica!

Cu toate acestea, suprafata sa lipicioasa ii ofera un spin si un control mult mai bune decat te-ai astepta la o fata atat de rapida. Este o combinatie intre fetele germane, rapide si cele chinezesti, lipicioase, cu mult spin.

Producatorii considera ca aceasta fata este viitorul tenisului de masa!

Informații suplimentare

Viteza

11.5

Spin

10

Control

7.5

Culoare

Rosu, Negru

Grosime

1.8 mm, 2 mm, 2.1 mm

Tip de joc

Ultra Ofensiv

Producator

SpinLord

2 recenzii pentru SpinLord Marder IV

  1. Dragomir Marius (proprietar verificat)

    Am vrut neapărat pentru forehand o față cu catapultă joasă. Nota 10. Am vrut să absoarbă șocul unui topspin, al unei lovituri puternice, întrucât joc de pe masă. Nota 10. Am vrut să prindă viteză doar când lovesc tare. Nota 10. Am vrut o față lipicioasă pentru un serviciu cu mult efect. Nota 10. Preț corect, nici ieftin, nici scump precum unele fețe de mărci consacrate – zic eu, mult prea scumpe față de realitate. Burete de 1,8. Cine caută catapultă înaltă, această față nu este pentru el. Un excelent joc de pe masă și distanță medie, cu treceri de nota 10 de la scurt/push la lung/lovit puternic. Și încă un lucru ciudat, aș zice: cei împotriva cărora am jucat au spus că e o față inverted cu efect perturbator de short pips. Probabil că nu avem o experiență vastă, dar jocul pe forehand a arătat 100% chinezesc. Am remarcat calitatea superioară a materialului la marca Spinlord.

  2. Dragomir Marius (proprietar verificat)

    Control de nota 10. Calitatea materialului de 10. Catapultă joasă, cum am vrut, de 10. Block-uri de 10, slice-uri de 10. Preț corect. Cine caută catapultă înaltă, această față nu e aceea.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

S-ar putea să-ți placă și…