Kokutaku Tuple 119 II

SKU: KO004 Categorii: ,

44.90 RON69.90 RON

Cantitate

Descriere

Această versiune este cea mai recentă versiune a lui Tuple 119, cu un burete verde sau albastru deschis, care este semnificativ mai bună decât buretele versiunii “normale” din China, oferită de către ceilalți comercianți.
Cauciucul superior a fost revizuit, acum este considerabil mai aderent. În plus, cauciucul superior este mediu dur și elastic. Zimții Tuple 119 II, care sunt în formă dreaptă, sunt puțin mai lungi decât alții scurți, dar nu cât cei de lungime medie.
Buretele moale și foarte ușor (duritate de aproximativ 38 de grade) face ca acest cauciuc să producă mai multă efect decât de obicei și asigură valori de control neobișnuit de mari.
In ceea ce privește viteza, Tuple 119 II este o față cu o viteza medie – puțin ofensiva (in grosimi de burete groase de la 1,8 mm, este de asemenea remarcabil de ofensivă). Comparativ cu majoritatea celorlalte fețe cu zimți scurți, Tuple 119 II este și mai periculos. Chiar și topspin-urile sunt destul de posibile, deși nu la fel de bune ca și cu cele de la SpinLord.
În general, Tuple 119 II este un produs foarte versatil, care aparține de ceva timp în categoria celor mai vândute fețe cu zimți scurți.

Informații suplimentare

Viteza

7.5

Spin

8

Control

8.5

Culoare

Rosu, Negru

Grosime

ox, 1 mm, 1.5 mm, 1.8 mm, 2.1 mm

Tip de joc

Control, Ofensiv

Producator

Kokutaku

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Kokutaku Tuple 119 II”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

S-ar putea să-ți placă și…