Lion E-Shield

SKU: LI017 Categorii: ,

124.90 RON

Cantitate

Descriere

E-Shield este puțin mai lent decât Mantlet și mult mai moale, în timp ce Quokka este doar puțin mai moale decât Mantlet, dar mult mai lent. Desigur, același lucru se aplică în comparație directă cu SpinLord Gigant.

Topsheet-ul E-Shield este, de asemenea, șlefuită, dar are totuși puțin mai multă aderență decât celelalte Anti de la Lion și SpinLord. Cu toate acestea, acest lucru nu ar trebui să se datoreze procesului de fabricație, ci compusului de cauciuc semnificativ mai moale și, de asemenea, puțin mai elastic.

Practic, toate Anti-urile deja menționate de la Lion și SpinLord sunt destul de apropiate între ele din punct de vedere al jocului, iar efectul perturbator este, de asemenea, destul de asemănător, deși Mantlet este vizibil în spatele celorlalte cauciucuri în acest sens și, de asemenea, în ceea ce privește spin-ul. E-Shield este poate cel mai periculos dintre toate, cu ceva mai puțin control. 

Timpul de contact cu mingea al E-Shield este mai lung în comparație cu Quokka și este puțin mai vioi în ciuda ritmului foarte lent. Pe de altă parte, nu atenuează jocul de bloc pasiv la fel de brutal ca Quokka II. Dacă acesta este un avantaj sau un dezavantaj, probabil că va fi subiectiv.

Concluzie: Toate anti-urile menționate – Lion Mantlet, SpinLord Gigant, Lion E-Shield, SpinLord Quokka – puteți vedea clar că provin din aceeași fabrică și uneori diferă doar prin nuanțe.

  • Cu Lion Mantlet, accentul se pune pe controlul total. În majoritatea celorlalte puncte, în special în efectul perturbator, are cele mai slabe rezultate. 
  • SpinLord Gigant are încă cea mai mare rotire și viteză. 
  • Lion E-Shield este cel mai elastic și mai moale la atingerea mingii. 
  • SpinLord Quokka II este cel mai lent Anti dintre ele. 

Toate cauciucurile menționate sunt extrem de ușoare, durabile și bine realizate.

Informații suplimentare

Viteza

1

Spin

4

Control

9.5

Culoare

Rosu, Negru

Grosime

1.2 mm

Tip de joc

Control, Deceptiv

Producator

Lion

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Lion E-Shield”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

S-ar putea să-ți placă și…