Lion Pavise

SKU: LI018 Categorii: ,

119.90 RON

Cantitate

Descriere

Lion Pavise este un anti aderent cu un nou tip de burete care nu este nici un burete de amortizare, nici un burete normal. Acest burete face cauciucul nici mai rapid, nici mai lent, dar crește efectul perturbator.

Top-sheet-ul este acelasi ca Mantlet. Cu toate acestea, aceasta este singura similitudine dintre aceste două cauciucuri foarte diferite, mai ales că bureții vin chiar de la producători diferiți.

Viteza lui Pavise este chiar la mijloc intre viteza lui Gigant și cea a lui Gigant II, cu mult peste cea al lui Mantlet. Deși Pavise este inca un cauciuc foarte lent, rezervele de viteză sunt suficiente pentru a-ti juca propriile lovituri ofensive. Cu toate acestea, din cauza cauciucului superior foarte dur și neelastic, Pavise nu va permite sa va faceti propriile topspinuri, dar sunt posibile contrele si loviturile in retururile slabe de la adversar. Este de la sine inteles ca este insensibil la rotatia de intrare cu un anti.

Impactul mingii este in general mediu-dur si putin mai greu decat la celelalte Anti de la Lion și SpinLord deja menționate. Se remarca foarte mult o anumită „viciozitate” a cauciucului, la care de fapt nu te-ai aștepta de la un cauciuc atât de lent. Deci Pavise are un efect de catapultă puțin mai mare decât de obicei.

Pavise este deosebit de potrivit pentru blocarea pasivă și activă și jocul perturbator la masă. Pe de altă parte, nu putem recomanda acest cauciuc la fel de mult pentru apărarea împotriva mingilor taiate, așa că Pavise nu este potrivit pentru apărătorul clasic ca multe alte anti-uri. Cu toate acestea, bilele de backspin la masă sunt posibile fără probleme, deși cu foarte puțină rotire proprie.

Efectul perturbator al Pavise este similar cu cel al anti-ului neted. Cu toate acestea, în comparație cu aceste cauciucuri, poate fi jucat mai variabil.

Pavise este unul dintre puținii anti-uri în care efectul perturbator și variabilitatea sunt atât de mari încât nu există aproape niciun risc pentru jucător de a fi pur și simplu „doborât”.

În acest sens, Lion Pavise este una dintre cele mai bune alternative la anti-uri netede și cosuri lungi dintre toate fetele anti-aderența și este potrivită și pentru jucătorii puternici. 

Greutatea cauciucului este foarte mică, calitatea, ca de obicei de la Lion, este ridicată. 

Informații suplimentare

Viteza

3

Spin

4

Control

9

Culoare

Rosu, Negru

Grosime

0.7 mm

Tip de joc

Control, Deceptiv

Producator

Lion

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Lion Pavise”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

S-ar putea să-ți placă și…