Lion Vanquish

SKU: LI020 Categorii: ,

179.90 RON

Cantitate

Descriere

Lion Vanquish a fost dezvoltat în paralel cu SpinLord Ozelot Pro și, bineînțeles, provine din aceeași fabrică.

Ambele cauciucuri sunt, de asemenea, destul de asemănătoare. Așadar, Lion Vanquish este, de asemenea, un cauciuc foarte aderent, dar nu lipicios, cu ofensivă rapidă.

Buretele de pe Vanquish este puțin mai dur decât cel de pe Ozelot Pro (grad de duritate de aproximativ 45 – 47 de grade).

Vanquish are, de asemenea, o curbă de zbor a mingii ușor mai plată decât Ozelot Pro și tinde să fie mai optimizată pentru jocul aproape de masă.

Vanquish este, de asemenea, puțin mai rapidă decât Ozelot Pro și, în schimb, puțin mai dificil de controlat.

În raport cu viteza mare, totuși, este încă foarte cuminte. Ea permite o plasare foarte precisă a mingii, chiar și în cazul mingilor pasive.

Cu toate acestea, Vanquish este, de asemenea, un cauciuc destul de greu.

Desigur, trebuie spus cu sinceritate că valorile de efect ale unor cauciucuri foarte lipicioase nu sunt atinse de Friendship. Dar, în comparație cu alte cauciucuri neaderente, acestea sunt semnificativ mai mari.

Acest cauciuc este fabricat în China, dar atât buretele, cât și cauciucul superior au fost dezvoltate în Japonia. Ca întotdeauna, testarea finală a calității se face în Germania, astfel încât să putem garanta cea mai bună calitate posibilă pentru fiecare cauciuc.

Greutatea acestui cauciuc se situează în intervalul peste medie. Dacă există un dezavantaj real al Ozelot Pro, acesta este, pe lângă prețul mai mare, greutatea ușor mai mare (ca punct de referință: este comparabilă cu cea a cauciucurilor Friendship, cum ar fi Battle II, Bloom Power etc.).

În cele din urmă, există, desigur, întrebarea cum se compară direct Lion Vanquish și SpinLord Ozelot Pro similar cu cauciucurile din Germania și Japonia.

Ozelot Pro și Lion Vanquish sunt în mod clar superioare cauciucurilor din Germania și Japonia de concepție mai veche, atât din punct de vedere al calității, cât și al jucabilității. Doar produsele actuale de top cu preț ridicat din Germania și Japonia sunt ușor mai rapide / mai dinamice, dar și mai dificil de jucat – plasarea precisă a mingii de pe Ozelot Pro și Lion Vanquish nu este realizată de niciun cauciuc din Germania sau Japonia.

În comparație directă cu cauciucurile DERWIND pe care le oferim, Ozelot Pro și Lion Vanquish se comportă mult mai bine din toate punctele de vedere.

Acest lucru este cu atât mai adevărat în comparație cu produsele concurente din China, cum ar fi Friendship Presto Speed și Palio AK 47 albastru / roșu.

Informații suplimentare

Viteza

14.5

Spin

10.5

Control

7

Culoare

Albastru, Negru

Grosime

1.8 mm, 2 mm, 2.1 mm

Tip de joc

Ofensiv

Producator

Lion

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Lion Vanquish”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

S-ar putea să-ți placă și…