SpinLord Dornenglanz III ox (fara burete)

SKU: SL049 Categorii: ,
(O recenzie client)

109.90 RON

Cantitate

Descriere

Dezvoltarea Dornenglanz III a început cu Dornenglanz II (și nu Dornenglanz) și scopul a fost de a face Dornenglanz III mai lent decât Dornenglanz II fără a reduce efectul perturbator.

În acest scop, compusul din cauciuc al Dornenglanz II a fost modificat continuu în mai multe etape individuale. Cu fiecare schimbare, asemănările dintre Dornenglanz II și Dornenglanz III au devenit din ce în ce mai puține. În cele din urmă, Dornenglanz III un cauciuc complet nou și nu o dezvoltare ulterioară a lui Dornenglanz II, dar numele cauciucului care a fost stabilit la începutul procesului de dezvoltare a rămas.

Compusul de cauciuc al Dornenglanz III conține un număr mare de polimeri artificiali care fac suprafața atât mai moale, cât și mai elastică decât toate celelalte fețe cu zimți lungi pe care le oferim. În plus, Dornenglanz III este extrem de lipicioasă.

Zimții foarte robuști sunt ușor mai lați decât celelalte fețe de la SpinLord. Distanța dintre zimți este medie. Zimții au o formă cilindrică cu o mică armătură conică la bază. Capetele zimților sunt striate.

Viteza modelului Dornenglanz III este comparabilă cu viteza Lion Claw, ceea ce înseamnă că modelul Dornenglanz III este vizibil mai lent decât zimții lungi disponibili anterior de la SpinLord. În comparație directă cu Lion Claw, Dornenglanz III este complet diferit datorită elasticității sale incomparabil mai mari și a compusului mai moale din cauciuc. Claw este nedinamică și directă în comportamentul de joc și este deosebit de periculoasă datorită curbei sale drepte. Dornenglanz III, pe de altă parte, are o curbă de zbor cu mingea mai mare, dar și semnificativ mai scurtă, amortizează puternic în jocul pasiv și accelerează în jocul activ.

Dornenglanz III este potrivit în special pentru a juca la masă. Este destinat în primul rând unui stil de joc activ și agresiv. Rețineți că nu este potrivit unui stil de joc bazat pe blocuri pasive!

Este asemănătoare cu Giant Dragon 612 în 1,0 mm, dar cu un efect perturbator mai mare și un control puțin mai mic.

Efectul perturbator al Dornenglanz III este ridicat dacă propriul stil de joc este adaptat la această suprafață. Un bloc pasiv, cum este posibil cu Zeitgeist sau Dornenglanz, nu funcționează cu Dornenglanz III. De asemenea, este necesară o mișcare de lovire adaptată, mai activă pentru „blocul de tăiere”. Cu puțină practică, totuși, zimții de pe Dornenglanz III se îndoaie neobișnuit de repede și fac curba zborului mingii imprevizibilă.

O apărare ocazională de tăiere de backspin este destul de posibilă și, de asemenea, periculoasă.

Dornenglanz III poate fi ușor combinat cu aproape toate tipurile de lemn. În combinație cu lemnul de balsa, jucătorul ar trebui să fie conștient de faptul că auto-catapulta lemnului de balsa și elasticitatea ridicată a Dornenglanz III se întăresc reciproc.

Ca aproape toate cauciucurile de la SpinLord, valorile de control pentru Dornenglanz III sunt foarte mari. Prin urmare, Dornenglanz III ar trebui să fie controlabil și pentru jucătorii din ligi inferioare.

Pe scurt, Dornenglanz III este inovator, modern și cu siguranță foarte diferit de ceea ce se așteptau mulți jucători. După o scurtă perioadă de aclimatizare (cel puțin 3 unități de antrenament!), combinat cu trecerea la un joc mai activ, acest cauciuc este una dintre cele mai bune modalități de a juca cu succes bilele de plastic pe termen lung.

Urmărește acest video de prezentare al SpinLord Dornenglanz III !

Informații suplimentare

Viteza

2.5

Control

5.5

Capacitate de deceptie

8.5

Culoare

Rosu, Negru

Tip de joc

Deceptiv

Producator

SpinLord

1 recenzie pentru SpinLord Dornenglanz III ox (fara burete)

  1. irimia74 (proprietar verificat)

    O fata care faci ce vrei cu ea (dar ma rapida decat dorn Ii). Mie mi se potriveste pentru distanta medie fata de masa. Minusul cel mai mare e faptul ca nu a rezistat mai mult de 6 luni (120 ore de joc); au sarit mai multi zimti si a devenit neregulamentara.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.