SpinLord HAI

SKU: SL055 Categorii: ,

109.90 RON

Cantitate

Descriere

Acest cauciuc are zimtii lungi, mediu-rapid, pentru blocaj și joc disruptiv la masă, cu plăcere fără a folosi încheietura mâinii.

În comparație cu Blitzschlag și Dornenglanz III, HAI este mai rapid și mai periculos, dar și mai dificil de jucat. În comparație cu Dornenglanz, HAI este ceva mai lent și la fel de periculos, dar are alte puncte forte și puncte slabe.

Impactul mingii este mediu-dur, aproximativ comparabil cu Dornenglanz și Dornenglanz II, adică este, de asemenea, mai moale decât Starfall Pro, de exemplu, dar mai dur decât Blitzschlag.

Punctele forte ale HAI, în afară de blocajul activ și pasiv, sunt mai ales contraatacurile și loviturile disruptive ofensive. Aceste lovituri reușesc în siguranță cu HAI și sunt extrem de eficiente în același timp.

Efectul disruptiv este chiar mai bun decât cu Dornenglanz, în special cu loviturile disruptive active, și doar puțin mai rău cu blocarea pasivă. În general, HAI este cu siguranță una dintre cele mai periculoase ierburi.

HAI este cel mai slab în apărarea undercut sau în jocul de la semidistanță. Așadar, pentru apărarea clasică, HAI este alegerea greșită. Per total, HAI nu este un pivot “all-round”, ci un pivot cu puncte forte și puncte slabe clare.

Cu toate acestea, HAI nu este o fata pentru începători. Chiar și jucătorii experimentați au nevoie de câteva sesiuni de antrenament pentru a înțelege corect HAI și pentru a juca în funcție de punctele sale forte. Prin urmare, recomandăm HAI jucătorilor care se antrenează regulat și au suficientă experiență cu zimti lungi.

Cu toate acestea, HAI nu este nicidecum incontrolabilă, deoarece nu are un “efect de săritură” dificil de controlat, iar zimtii nu se îndoaie neașteptat.

Zimtii sunt asemănători cu cei luciosi și ușor lipiciosi ai Dornenglanz, dar sunt foarte lati (și, de asemenea, foarte lungi). Ei sunt dispusi pe verticală și nu pe orizontală.

Durabilitatea zimtilor nu este foarte bună, dar ușor peste medie.

Informații suplimentare

Viteza

4

Control

4.5

Capacitate de deceptie

10

Culoare

Negru, Rosu

Tip de joc

Deceptiv

Producator

SpinLord

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „SpinLord HAI”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.