SpinLord Ozelot PRO

SKU: SL056 Categorii: ,

179.90 RON

Cantitate

Descriere

SpinLord Ozelot Pro este versiunea îmbunătățită a modelului Ozelot.

Acest cauciuc este în mod clar unul dintre cele mai rapide cauciucuri din China, fără “reglaje din fabrică”. În același timp, este foarte prietenos cu spin-ul și ușor de controlat.

Nou în versiunea Pro este buretele violet de duritate medie (duritate aprox. 44 – 46 grade).

Acesta oferă un efect foarte puternic de lipire a vitezei încorporat, dar în același timp oferă un control al mingii neașteptat de mare pentru această clasă de viteză, chiar și la lovituri pasive și mingi undercut. Permite, de asemenea, o rotație otrăvită. În toate aceste aspecte, este superior buretelui albastru din prima versiune a Ozelotului.

Cauciucul superior al lui Ozelot are mai multă aderență decât majoritatea cauciucurilor ofensive neaderente, dar nu este încă clasificat ca fiind lipicios. De asemenea, este mai elastic decât cauciucurile comparabile din China.

Ozelot este perfect adaptată la tehnica de joc europeană. Este mai mult decât suficient de rapidă pentru a ataca cu mare putere și are încă suficient control pentru a juca mingi undercut. În comparație cu SpinLord Irbis II, de o duritate comparabilă, și cu SpinLord Tanuki, mult mai moale, Ozelot Pro este, de asemenea, mai rapidă în general datorită buretelui și mai rapid.

Desigur, trebuie spus cu sinceritate și faptul că valorile de efect ale unor cauciucuri puternic lipicioase nu sunt atinse de Friendship. Dar, în comparație cu alte cauciucuri neaderente, acestea sunt în mod clar mai rapide.

Informații suplimentare

Viteza

14

Spin

10.5

Control

7.5

Culoare

Mov, Negru

Grosime

1.8 mm, 2 mm, 2.1 mm

Tip de joc

Ofensiv, Ultra Ofensiv

Producator

SpinLord

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „SpinLord Ozelot PRO”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

S-ar putea să-ți placă și…