SpinLord Waran III

SKU: SL054 Categorii: ,

169.90 RON

Cantitate

Descriere

Waran III nu este un cauciuc complet nou, ci o dezvoltare ulterioară a Waran și Waran II.

Cauciucul de top nu a fost schimbat – nu există niciun motiv pentru asta, este în continuare unul dintre cele mai rapide și mai dure cauciucuri de top din toate timpurile.

Buretele violet al Waran III – apropo, este același ca pe Ozelot Pro – este o nouă dezvoltare din 2023. Acum 10 ani, buretele Waran II era modelul de top absolut al fabricii, dar s-au schimbat multe de atunci. Prin urmare, diferențele dintre cei doi bureți sunt corespunzător de mari.

Buretele de la Waran III este mai dur decât cel de la Waran, dar un pic mai moale decât cel de la Waran II (nivel de duritate în egală măsură 44-46 grade). Cu toate acestea, nu numai că este considerabil mai rapid și mai asemănător cu o catapultă, dar este și mult mai elastic.

Acest lucru face ca Waran III să fie puțin mai prietenos cu spin-ul decât predecesorii săi. Bineînțeles, acum nu este imediat un cauciuc de topspin – dar, pe lângă loviturile dure, o tragere ușoară este acum mai bine posibilă.

Trebuie pur și simplu să experimentați viteza și efectul de catapultare al Waran III – în comparație cu Waran III, Waran este o rață șchioapă.

Cu toate acestea, trebuie remarcat: Deoarece cauciucurile superioare sunt identice, diferența de viteză între diferitele versiuni este cea mai mare la 2,0 mm și cea mai mică la 1,5 mm (dar chiar și atunci este clar vizibilă).

Waran III se adresează, desigur, jucătorilor care pot face față acestei viteze extreme – dar, în raport cu viteza, controlul este foarte bun.

Cu toate acestea, cu siguranță nu este un cauciuc pentru blocaj pasiv, ci pentru jucătorii care atacă activ și agresiv și care joacă pasiv doar atunci când nu există altă cale.

Dacă cineva întreabă despre efectul disruptiv: un cauciuc ca Waran III nu este despre efectul disruptiv. Este vorba despre a câștiga imediat raliul cu o lovitură ofensivă puternică. Waran III este periculos pentru adversar datorită curbei sale foarte plate de zbor a mingii și a vitezei sale. Pur și simplu nu există niciun efect perturbator cu acest cauciuc din cauza îndoirii zimților (așa cum se întâmplă de obicei cu zimții lungi).

Ca un cauciuc pentru rever, Waran III ar trebui, prin urmare, să fie luat în considerare doar pentru jucătorii foarte ofensivi.

Pentru utilizarea ca un cauciuc de forehand, grupul țintă ar trebui să fie mai mare. De exemplu, dacă jucați cu un lemn lent și cu o iarbă pe rever și căutați un cauciuc cu care să puteți ataca cu presiune pe forehand în ciuda lamei, atunci Waran III ar putea fi soluția potrivită pentru dumneavoastră.

Waran III este potrivit și pentru jucătorii din ligile superioare.

Foarte pozitiv: Waran III este mai greu decât Waran, dar semnificativ mai ușor decât Waran II (și, de asemenea, decât Wyvern). Prin urmare, greutatea nu este problematică în cazul Waran III și permite, de asemenea, o combinație cu lemne mai grele.

Bineînțeles, Waran III este considerabil mai scump decât predecesorii săi datorită noului tip de burete.

Pe de altă parte, nu este o problemă pentru noi să selectăm un strat de acoperire ușor mai dur sau mai moale pentru Waran III.

Informații suplimentare

Viteza

14.5

Spin

8.5

Control

7

Culoare

Rosu, Negru

Grosime

2 mm, 1.8 mm, 1.5 mm

Tip de joc

Ofensiv, Ultra Ofensiv

Producator

SpinLord

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „SpinLord Waran III”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.