Reduceri!

SpinLord Waran

(O recenzie client)

70.00 RON90.00 RON

Cantitate

Descriere

Suprafata de cauciuc a Waran este tare. Buretele este moale si bine-lipit. Astfel, Waran devine un burete foarte rapid, recomandat unui joc direct, ofensiv, aproape de masa. De asemenea, Waran este foarte bun pentru chop! Mingile taiate pe care le trimite sunt joase si periculoase.

Waran este insensibila la spinul adversarului. In comparatie cu Degu, Waran este mai potrivita pentru atac rapid, pe cand Degu e recomandat loop-urilor. Desi e mai usor de jucat cu Degu, si Waran are un control destul de bun.

Priveste filmul de prezentare al Waran !

Informații suplimentare

Viteza

11

Spin

8

Control

8

Culoare

Rosu, Negru

Grosime

1.5 mm, 1.8 mm, 2 mm, ox (fara burete)

Tip de joc

Ofensiv, Ultra Ofensiv

Producator

SpinLord

1 recenzie pentru SpinLord Waran

  1. Dragomir Marius (proprietar verificat)

    Waran de 1,8 pe forehand. Foarte insensibilă la efecte. Returul la servicii cu mult efect se poate pune lejer pe masă. O față care lovește cu boltă/catapultă foarte joasă, apoi mingea ia de foarte multe ori efect ușor de scufundare, de-aici și greșelile adversarului care bagă mingea în fileu. Taie foarte ușor, plat. Se poate servi foarte ciudat cu această față, în sensul că atunci când mingea cade a doua oară pe masă, în terenul adversarului, se scufundă. Incredibil cât efect poate să imprime mingii, deși este o față sandwich. Control foarte bun. Lovituri smash de senzație. Cine știe să lovească plat, poate lovi chiar dacă mingea vine foarte jos, apoi mingea nu prea se mai întoarce la tine. Ca orice sandwich, e nevoie de o perioadă de acomodare pentru a înțelege cum funcționează. Eu îi dau nota 10 fără să ezit.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.