Sword Venom

SKU: SW016 Categorii: ,

99.90 RON129.90 RON

Cantitate

Descriere

Sword Venom este o fata cu zimti lungi cu totul noua pentru jucătorul defensiv versatil, cu accent pe efectul perturbator maxim. 

Structura zimtilor Venom (dimensiunea și distanța dintre ele) este identică cu structura zimtilor Giant Dragon Dragon Talon (ceea ce probabil nu este o coincidență). Sunt, prin urmare, destul de largi. Cu toate acestea, spre deosebire de zimtii Dragon Talon, la Venom sunt aranjati vertical în loc de orizontal. Capetele sunt foarte striate. 

Cu toate acestea, jocul arată că Venom este puțin mai rapid și mai elastic decât Dragon Talon, care a fost oricum destul de rapid. Drept urmare, Venom poate genera un efect perturbator enorm de mare, dar se si adresează jucătorilor mai experimentați.

Venom nu este foarte potrivit pentru jucătorii care preferă doar blocarea pasivă la masă. Sunt necesare interferențe active și tăierea la masă, precum și un stil general de joc versatil.

Venom este destul de puternic în apărarea taiata, mai ales în combinație cu lemne mai lente.

Blocarea este, de asemenea, surprinzător de posibilă, deoarece combinația dintre compusul de cauciuc mai moale și elastic cu zimti relativ largi poate oferi un control destul de bun. Punctele forte ale lui Venom sunt mai mult în jocul bloc activ, mai puțin în pasiv. În cazul acestuia din urmă, calitățile unui SpinLord Dornenglanz sau Zeitgeist în jocul bloc sunt departe de a fi atinse. 

Buretele din versiunea de 0,8 mm este mediu-dur și de bună calitate, iar calitatea generală de construcție a lui Venom face o impresie bună. Zimtii sunt, de asemenea, foarte robusti. 

Informații suplimentare

Viteza

5

Control

4

Capacitate de deceptie

10

Culoare

Rosu, Negru

Grosime

ox, 0.8 mm

Tip de joc

Deceptiv, Defensiv

Producator

Sword

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sword Venom”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.