Lion Trapper SP

SKU: LI019 Categorii: ,

94.90 RON144.90 RON

Cantitate

Descriere

Lion Trapper SP a fost lansat în aprilie 2021 și nu are aproape nimic de-a face cu Trapper sau Trapper Pro.

Zimții Trapper SP sunt extrem de subtiri. Sunt semnificativ mai subțiri decât cei ai Dornenglanz.

În mod surprinzător, zimții sunt încă destul de lungi. Conform măsurătorilor noastre, zimții sunt cu doar 0,05 mm mai scurți decât majoritatea celorlalți, așa că sunt cu greu vizibile diferențele.

Capetele sunt nervurate. Compusul de cauciuc al Trapper SP este mediu-dur și elastic.

Trapper SP este, de asemenea, destul de lent, nu chiar la fel de lent ca Lion Claw, dar cel puțin la fel de lent ca SpinLord Stachelfeuer.

Trapper SP ni se pare cel mai potrivit pentru apărarea modernă a subspinului cu lovituri de bruiaj active frecvente.

El poate genera un efect disruptiv ridicat în apărarea subspin și mingile vin foarte plate. De asemenea, este foarte controlat și ușor de jucat.

Mingile bloc, pe de altă parte, nu sunt punctul forte al Trapper SP. Deși Trapper SP este, de asemenea, mai controlat în jocul de blocuri decât ne-am putea aștepta de la zimții subțiri, efectul perturbator este doar în intervalul mediu.

Loviturile și mingile ofensive, pe de altă parte, sunt surprinzător de jucabile și, de asemenea, foarte periculoase, în măsura în care sunt jucate foarte activ și agresiv.

În general, Lion Trapper SP este bun, lent, cu slăbiciuni ușoare în blocare. La ox, însă, nu ajunge la calitățile celor mai bune și mai rapide fețe cu zimți lungi, chiar și cu punctele sale forte, și poate compensa doar parțial acest lucru cu controlul mai mare cauzat de viteza mai mică.

Versiunea cu burete este cu siguranță mai bună la acest cauciuc. Buretele negru mediu-dur și destul de rapid este ideal pentru a sublinia punctele forte ale Trapper SP în apărarea sub spin. Cu buretele, Trapper SP este cu siguranță unul dintre cele mai bune fețe cu zimți lungi disponibile pentru jucătorii care joacă în principal apărare împotriva underspin.

Prin urmare, Trapper SP în ox este deosebit de potrivit pentru jucătorii care apreciază viteză mică sau zimți foarte subțiri. Majoritatea celorlalți jucători ar trebui să fie mai fericiți cu Lion Trapper Pro (sau una dintre fețele lui SpinLord). Cel puțin jucătorii noștri de testare au fost de acord că Trapper SP este puțin mai bun decât vechiul Lion Claw, cu caracteristici de joc aproximativ comparabile.

Versiunea cu burete este cu siguranță mai bună decât versiunea ox a acestui cauciuc. Buretele negru puțin mai dur (duritate aprox. 45 de grade) și destul de rapid este ideal pentru a sublinia punctele forte ale Trapper SP în apărarea subspin. Cu un burete, Trapper SP este, prin urmare, cu siguranță o alegere bună pentru jucătorii care joacă în principal o apărare clasică de subspin de la jumătate de distanță.

Zimții sunt (uimitor) – foarte robuști.

Informații suplimentare

Viteza

3

Capacitate de deceptie

9

Control

3.5

Culoare

Rosu, Negru

Grosime

ox, 1 mm

Tip de joc

Deceptiv, Defensiv

Producator

Lion

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Lion Trapper SP”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

S-ar putea să-ți placă și…