Paleta Lion x SpinLord

SKU: SL047 Categorii: , ,

129.90 RON

5 în stoc

Cantitate

Descriere

Vândut deja de peste o mie de ori: bestseller-ul “Lion X SpinLord”. 

Această paletă completă combină un lemn de înaltă calitate de la Lion cu 2 fete SpinLord Adler II de calitate oficială (aprobat ITTF ca SpinLord Adler).

Nimic nu poate fi schimbat pe paletă. În schimb, veți obține o paletă de competiție cu drepturi depline pentru bani puțini, ideală pentru începători în competiție și jucători de hobby ambițioși. Este potrivit și pentru jucătorii mai experimentați, dar nu îi copleșește nici pe cei relativ începători.

Ritmul întregii palete este în gama ofensivă – allround (comparativ cu cele mai ieftine palete gata făcute această paletă este foarte rapidă).


Lemnul – o combinație dovedită de Limba și Kiri.

Lemnul folosește aceeași combinație de furnir ca și lemnul Future Future Star Offensive oferit individual (5 furniruri, furniruri exterioare și furniruri intermediare de la Limba, furnir de miez de la Kiri), iar suprafața de contact și mânerele sunt, de asemenea, standard. Lungimea mânerului este de aproximativ 10,1 cm.

Prin urmare, lemnul este de o calitate mult mai înaltă decât lemnul de plop folosit în paletele complete mai ieftine. Tipurile de lemn Limba și Kiri folosite aici oferă caracteristici de joc mai constante, o săritură mai uniformă a mingii, o mai mare libertate de atac și mai multe rezerve de viteză pentru ofensivă.


Cauciucurile – cauciucuri de competiție dovedite de la SpinLord cu o durabilitate bună.

Cauciucurile SpinLord Adler II utilizate la această paletă (grosimea buretelui de 2,0 mm pe ambele părți) sunt identice cu cauciucurile de acest tip oferite individual. Prin urmare, este un cauciuc de competiție de înaltă calitate. Prin urmare, vă oferim paleta „Lion X SpinLord” la un preț excelent, deoarece întreaga paletă este mai ieftină decât două cauciucuri individuale de acest tip. Fețele nu pot fi schimbate, dar sunt extrem de durabile.


Greutatea rachetei este de aproximativ 170 g, astfel încât paleta este ușoară și plăcută.

Această paletă este disponibilă în prezent numai cu mâner concav.


Observații:

Vă rugăm să rețineți că această paletă pentru jucători competitivi de înaltă performanță nu poate înlocui complet o paletă realizată din piese individuale de înaltă calitate, asamblate individual din punct de vedere al jocului și al calității. Cu toate acestea, în sectorul tineretului și al începătorilor, de exemplu, cu siguranță are mai mult sens să cumpărați această paletă decât să combinați o singură lamă de competiție cu 2 cauciucuri foarte ieftine din China, cum ar fi Friendship 729 Super FX. În comparație cu o astfel de combinație, racheta SpinLord “Lion X SpinLord” oferă cu siguranță caracteristici de joc mai bune și, de asemenea, permite un succes mai rapid la învățare.


Rezumat: 

+ cu lemn profesional

+ cu fețe de competiție de înaltă calitate

+ paletă de competiție cu drepturi depline, cu mult efect și viteză

Informații suplimentare

Tip de joc

Allround, Control, Incepatori, Ofensiv

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Paleta Lion x SpinLord”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

S-ar putea să-ți placă și…