Reduceri!

SpinLord Gigant II

SKU: SL042 Categorii: , ,

80.00 RON

Cantitate

Descriere

Gigant, Anti-ul SpinLord a devenit foarte popular și mulți jucători sunt foarte mulțumiți de el. Dar, de asemenea, au primit un feedback că este prea încet pentru anumiți jucători. Într-adevăr, este unul dintre cele mai lente cauciucuri din lume și nu toți jucătorii pot să adopte acest nivel de viteză.

Așa a apărut o nouă versiune a lui Gigant cu un burete normal, în loc de un burete umed. În acest scop, au fost combinate folia superioară neschimbată a Gigantului cu buretele de la SpinLord Marder.
Această nouă versiune de cauciuc, Gigant II, este încă lentă, dar mult mai rapidă decât Gigantul inițial. Viteza acestui cauciuc este puțin mai lentă decât viteza lui SpinLord Marder și a SpinLord Sandwind. În comparație cu SpinLord Sandwind, folia superioară a modelului Gigant 2 este mai grea și mai alunecoasă.

În comparație cu Gigantul, Gigantul II poate crea mai mult spin și este, de asemenea, mai periculos. Această versiune nouă ar trebui să fie, de asemenea, mai bună pentru jucătorii care au jucat cu fețe soft înainte.
Ambele versiuni ale Gigant sunt foarte bune și având în vedere că avem și SpinLord Sandwind, avem acum un set bun de Anti pentru fiecare stil de joc.

Gigantul II este foarte ușor de controlat și poate fi folosit de jucători de toate nivelele.

Privește filmul de prezentare al Gigant II ! 

Informații suplimentare

Viteza

4

Spin

6

Control

10

Culoare

Rosu, Negru

Grosime

1.5 mm, 1.8 mm

Tip de joc

Anti spin, Deceptiv, Ofensiv

Producator

SpinLord

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „SpinLord Gigant II”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.