SpinLord ORKan II

SKU: SL029 Categorii: ,

154.90 RON

Cantitate

Descriere

ORKan II, o uimitoare fata cu zimti semilungi combina o suprafata de cauciuc cu zimti moi cu un burete de duritate tare de 44-46, nou conceput, de culoare roz.

Forma cilindrică a zimtilor si duritatea lor (moale) utilizate reduc puțin viteza. Ca urmare, viteza mare a acestei fete este generată numai de burete, nu si de topsheet. ORKan II este ideal pentru cei care prefera un stil de joc bazat pe lovituri block si contraatacuri in viteza. De asemenea, poate fi aplicat si un joc defensiv, folosindu-se loviturile chop. Avand in vedere pozitionarea si aderenta zimtilor, topspinurile nu reprezinta principala arma a acestui cauciuc, dar sunt totusi posibile daca se genereaza lovituri cu mai mult spin.

Combinația dintre un topsheet lent și un burete rapid face ca traiectoria mingii să fie adesea imprevizibilă și periculoasă pentru adversar, în special atunci când joacă lovituri block active sau pasive împotriva topspinurilor adversarului.

ORKan este cea mai bună solutie pentru jucătorii care caută o fata cu zimti semilungi ușor de manevrat, dar care poate de asemenea provoca un efect foarte inselator (mai pronuntat decât al celorlalte fete cu zimti semi-lungi ca Gipfelsturm și Keiler).

Priveste filmul de prezentare ORKan II!

Informații suplimentare

Viteza

10

Spin

9.5

Control

7

Culoare

Rosu, Negru

Grosime

1.8 mm, 2 mm

Tip de joc

Allround, Deceptiv, Ofensiv

Producator

SpinLord

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „SpinLord ORKan II”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

S-ar putea să-ți placă și…