SpinLord Keiler II

SKU: SL053 Categorii: ,

189.90 RON

Cantitate

Descriere

SpinLord Keiler II combină cauciucul superior neschimbat al Keiler cu noul burete al Lion Vanquish.

De ce așa?

SpinLord Keiler a fost folosit cu mult succes în sectorul feminin, chiar și la nivel internațional, dar pentru utilizarea în sectorul profesionist masculin, buretele era un pic prea moale și un pic prea lent.

Aici intervenim noi cu Keiler II, care folosește acum un burete destul de dur (grad de duritate de aproximativ 45-47 grade) și, de asemenea, foarte rapid. Cu toate acestea, impactul mingii este doar mediu-dur în general și cu siguranță mai moale decât în cazul lui Waran II. Acest lucru se datorează, desigur, zimților ușor mai lungi și mai moi ale Keiler II.

Keiler II este, de asemenea, mai elastic și, per total, chiar mai periculos decât Keiler (ambele sunt și mai periculoase în comparație cu cauciucurile din seria Waran).

Buretele de la Keiler II este în prezent unul dintre cei mai buni bureți absolut fabricați în China. Cele mai multe sendvișuri din China și, de asemenea, multe dintre mărcile europene folosesc bureți mai simpli, cei mai buni bureți fiind de obicei rezervați pentru cauciucurile de tip “pimple-inner”. Veți observa imediat diferența dintre Keiler II și astfel de cauciucuri: Keiler II are pur și simplu mai multă putere de penetrare și efect disruptiv, dar datorită variabilității sale enorme este încă controlabil în mod corespunzător chiar și cu lovituri pasive.

Până acum, se spunea aproape întotdeauna că zimții de lungime medie sunt ceva doar pentru diviziile inferioare din tenisul masculin. Cu Keiler II, prezentăm acum prima față cu zimți de lungime medie care este destinat în primul rând jucătorilor din diviziile superioare.

Bineînțeles, Keiler II nu este nici pe departe la fel de rapid ca Waran II și este mai puțin potrivit pentru lovitura finală dură.

Pe de altă parte, pe lângă efectul de întrerupere, dezvoltarea rotației este în general mai bună. Jucătorii foarte puternici pot juca chiar și o apărare undercut eficientă cu Keiler II, topurile cu o mișcare mai scurtă a brațului funcționează și ele. Totuși, cel mai important punct forte al său este contraatacul și blocajul puternic.

Keiler II poate fi folosit atât ca un cauciuc de forehand, cât și ca un cauciuc de backhand.

Greutatea sa se încadrează în intervalul acceptabil, dar Keiler II nu este o față ușoară precum Keiler. Greutatea este la egalitate cu cea a lui Gipfelsturm, dar încă sub cea a lui Waran II.

Zimții sunt durabili, buretele la fel.

Din păcate, prețul mai mare este inevitabil. Cauciucul superior al Keilerului era deja cel mai scump dintre cauciucurile de sendviș, iar acum și buretele este la fel. Prin urmare, Keiler II este, de asemenea, unul dintre cele mai scumpe cauciucuri “Made in China” – dar și unul dintre cele mai bune.

Informații suplimentare

Viteza

13

Spin

9.5

Control

6.5

Culoare

Mov, Negru

Grosime

1.5 mm, 1.8 mm, 2 mm

Tip de joc

Defensiv, Ofensiv

Producator

SpinLord

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „SpinLord Keiler II”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

S-ar putea să-ți placă și…